Je ontwerpt je eigen website via ons systeem.

Je kan blank beginnen of templates aanpassen naar je eigen smaak.

 

Lees verder...

 

€ 8,95 per maand

 € 10,95 per maand

 

 

Wij ontwerpen de website naar je smaak. Je kunt daarna zelf aan de slag met het gebruikersvriendelijke cms.

 

 

Lees verder...

 

 

 

Sites ontworpen met dit systeem zijn responsive en kunnen op alle mobiele apparaten goed weergegeven worden. En ook daar heb je controle over zonder code. Je ontwerpt namelijk je site, en kan die vervolgens voor elk mobiel apparaat apart in vormgeving bijschaven.

Simpelweg door vakken kleiner te maken of te verslepen. Je maakt dus in één klap 4 website designs; voor computer, tablet, mobiel liggend en mobiel staand. En Google indexeert tegenwoordig websites, die goed op mobiele apparaten worden weergegeven, beter.

Wist je dat?

 

 

CMS Websites Designen Zonder Code!

 

Adomus introduceert een cloudsysteem waarmee je een (bedrijfs)cms-website bouwt zonder dat je enige code hoeft te kennen. Je ontwerpt de website vanuit een blanco pagina of door één van de bestaande professionele templates aan te passen. Je ontwerpt zoals je met bijv. Photoshop of inDesign zou doen, pixel nauwkeurig. Revolutionair niet?

 

Elke designer kan vanaf nu CMS websites maken voor zijn/haar klanten. Onbeperkte design mogelijkheden! Gebruikers zullen blij zijn met de CMS van dit systeem dat precies zoals in een wordprocessor bijgewerkt kan worden. Als de site klaar is kan er exact aangeven worden welk onderdeel van de site een cms is en welk deel niet. De eindgebruiker kan dan dus naar hartenlust aanpassingen doen zonder het ontwerp aan te tasten.

 

Adomus garandeert dat een website gemaakt met dit systeem 100% online zal zijn. Er hoeven geen updates gedaan te worden zoals bij WordPress websites het geval is. Je kan er op vertrouwen dat je website altijd bereikbaar is. Altijd online, zonder zorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

adomus designed je cms website

 

Wij maken je cms website. Je gaat daarna zelf aan de  slag met een zeer gebruikers vriendelijk cms.

adomus designed je cms website

 

 

 

 

Maak je eigen cms website. Met een uniek design zonder enige kennis van code.

Ideaal voor dtp'ers en designers.

 

Altijd

Online

 

 

 

 

zonder

Zorgen