€ 8,95 per maand

Optie A - Maak je eigen CMS website
adomus designed je cms website

Wij maken je cms website

 € 10,95 per maand

 

 

Wij ontwerpen de website naar jouw smaak. Je kunt daarna zelf aan de slag met het gebruikersvriendelijke cms.

 

 

Lees verder...

 

 

Sites ontworpen met dit systeem zijn responsive en kunnen op alle mobiele apparaten goed weergegeven worden. En ook daar heb je controle over zonder code. Je ontwerpt namelijk je site, en kan die vervolgens voor elk mobiel apparaat apart in vormgeving bijschaven.

Simpelweg door vakken kleiner te maken of te verslepen. Je maakt dus in één klap 4 website designs; voor computer, tablet, mobiel liggend en mobiel staand. En Google indexeert tegenwoordig websites, die goed op mobiele apparaten worden weergegeven, beter.

Wist je dat?

Optie A Design Je Eigen CMS Website, pixel nauwkeurig.

 

Kies je voor optie A, dan ga je helemaal zelf aan de slag met het designen van je website. Je kunt onbeperkt pagina's aanmaken en hebt onbeperkte schijfruimte. Je kan met een blanco pagina beginnen maar ook gebruik maken van één van de gratis professionele templates die je volledig naar eigen smaak kunt re-designen.

 

Je betaalt € 8,95 ex btw per maand, vooruit per jaar te betalen. Je krijgt een maand gratis hulp en support via email.

 

Heb je nog geen domeinnaam, dan regelen we die voor je. Bij dit abonnement krijg je standaard een gratis .nl domein.

 

Is je site helemaal klaar, dan publiceer je hem met 1 druk op de knop. De eerste keer helpen we je daar even mee. Daarna kun je jouw site editen wanneer je wilt en telkens met één druk op de knop de nieuwe wijzigingen publiceren.

 

Met dit systeem kun je elk aspect van jouw website designen zonder enige code. Alles ontwerp je door slepen met je muis. Met pixel-nauwkeurigheid. Elke edit wordt direct opgeslagen. Je kunt altijd terug om je oude ontwerp te herstellen. Aan alles is gedacht, ook de SEO van je website kun je nauwkeurig instellen.  Een regelrechte sensatie en mogelijkheid voor designers om, heel prettig, professionele websites te maken.

 

Ben je gewend te werken met programma's als Photoshop, inDesign etc, dan is een eigen website maken met dit system voor jou een fluitje van een cent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website

Online

met Uniek

Design